Духът от Пещера

Духът на загинала абитуриентка броди из Пещера и oбезпокоява таксиметровитe шофьори.

Преди няколко години по време на абитуриентските балове, красиво момиче, в черна рокля, спряло такси и казало на шофьора адреса си. След  10 минути те вече били пред блока. Девойката платила сметката и се отправила към тъмния вход. За да се убеди, че ще се прибере жива и здрава, мъжът изчакал, но след по-малко от две минута чул писък. Затичал се, за да помогне, но замръзнал на място, защото на вратата на блока видял некролог със снимката на същото момиче. С ужас установил, че абитуриентката е починала точно преди една година на същата дата.

Завършващото момиче загинало в автомобилна катастрофа и от тогава насам духът й не можел да намери покой. Абитуриентката се прибирала късно през нощта от бала си с такси, но след като колата катастрофирала, тя загинала на място, а шофьорът бил тежко ранен.

След посочения случай, още много хора видели духа на младото момиче, което бродило из цяла Пещера. Единственото обяснение е, че най-вероятно тя се опитва да се прибере в дома си, но никога не успява.
Момичето от Пещера последно се е появила миналата година. Но местните хора  смятат, че тя е сред тях и е само въпрос на време да я видят отново.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: